Vier maanden later…

Geplaatst op 10 oktober 2017 door Leonie / 0 Comments

Ja hoi, ik meld me maar weer even! Ik ben nog steeds druk bezig met de website, maar het staat allemaal nog op inactief voor de rest van de wereld.

“Ja maar Leo, wat doe je dan in vier fucking maanden?” Nou eh… een kind op de wereld zetten en ervoor zorgen ^^; De kleine is bijna drie maanden en er begint nu een piepklein beetje een piepklein ritme in te komen. Maar ja, ik geef borstvoeding en dat gaat op verzoek, en verder is het een actief ventje waar ik HEEL VEEL van wil genieten. De website komt dus niet op het eerste plan.

Hoe gaat het nu met de site?

Ja eigenlijk best wel prima. Ik ben eerst een beetje wezen zoeken naar de juiste plugins en hoe ze werken, maar ook naar HTML om de site een beetje op te fleuren. Ik wil zo min mogelijk met plugins werken maar ik ben ook geen HTML-wonder; ik ken maar een klein beetje, wat vroeger voldoende was om een leuke site in elkaar te knutselen maar dat gaat tegenwoordig natuurlijk niet meer.

En ik heb ook geen verstand van PHP en CSS, dus ik heb onlangs het Tweak Me v2-theme geïnstalleerd en een beetje gespeeld met de functies, om te ontdekken wat nu wat is. Binnenkort wil ik foto’s maken en dan leuke headers en dingetjes in elkaar knutselen voor de verschillende sites, en dan ga ik ze vullen. Ik ben niet zo creatief qua visueel dus verwacht geen grafische hoogstandjes (je zult het bij mij van de tekst moeten hebben) en daarna ga ik de blogs langzaamaan vullen. Wanneer ik de slag een beetje te pakken heb wil ik ze een voor een publiceren. Het is ook wel afhankelijk van hoe lang het duurt voordat ik enigszins een ritme kan vinden met dat kleintje.

En daarover gesproken: mijn zoon roept. Komt mooi uit, want erg veel ander nieuws heb ik toch niet te vertellen. Tijd dus voor een voeding en dan ga ik zelf ook naar bed (want ja, dat moederschap is echt vermoeiend!)

Categorie: Updates Tags: , , ,

Geef een reactie

 

Wil je een linkje naar een van je eigen recente blogposts bij je comment? Vul de URL van je site in bij 'website' en klik op
'Zoek een post!'

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.