Het gaat lekker!

Geplaatst op 29 januari 2018 door Leonie / 0 Comments

Het opzetten van de site gaat hartstikke lekker! Ik ben nog bezig om deze hoofdsite aan te passen, maar de basis is er: de lay-out en de kleurstelling zijn bepaald, de juiste plugins en instellingen zijn uitgezocht, de achtergrond is gemaakt en juh… ik heb mijn eerste gratis stockfoto van een stocksite geplukt. Uiteindelijk wil ik overigens toewerken naar volledig mijn eigen beeldmateriaal, maar ik ben geen fotograaf en eerlijk… de websites zelf hebben nu eerste prioriteit. Ik hoef nu alleen nog maar wat noodzakelijke eerste dingen toe te voegen en dan kan dit stukje bits & bytes alweer online.

Als deze site klaar is en online gaat, ga ik met mijn persoonlijke blog bezig. Omdat het belangrijkste voorwerk al gedaan is (zoals ik al zei: de lay-out, de achtergrond, de instellingen enzovoort) hoef ik alleen nog maar de kleurstellingen uit te zoeken en de eerste afbeeldingen te maken).

Het invullen van de site(s) zal sneller gaan dan het prutsen met de lay-out, omdat ik nu eenmaal beter ben met het toetsenbord dan met het visuele aspect. Desalniettemin (blijft een mooi woord <3) zal het vullen de eerste tijd wat langzamer gaan, omdat ik nog heel druk ben met mijn babyzoon – en die gaat voor alles. Men zegt dat het eerste jaar het drukst is, dus ik houd er maar aan vast dat dat te zijner tijd gaat verbeteren en ik dan ook meer tijd heb voor mijn eigen dingen. Zoals deze site.

Voor sommige teksten kan ik teruggrijpen op wat ik op mijn vorige site heb gehad, maar er zal wel het een en ander aan updatewerk nodig zijn om dat ook voor deze nieuwe versie van horstinkistan.com te laten werken. Vooralsnog ben ik superblij met de lay-out en het beeld. Voor het eerst sinds ik begonnen ben met mijn allereerste site is het een geheel en slaat de kleurstelling ergens op. De site oogt rustig maar niet saai en uh… tja, ik houd gewoon van kleur. De trend van witte, minimalistische sites trekt mij gewoon niet zo. Ik vind het prachtig om te zien hoe anderen er toch iets eigens van kunnen maken, hoor! En die sites blijf ik ook zeker bezoeken, maar voor mezelf vind ik dit gewoon leuker.

Leo zonder kleur, dat kan eigenlijk niet…

Categorie: Updates Tags: , , ,

Geef een reactie

 

Wil je een linkje naar een van je eigen recente blogposts bij je comment? Vul de URL van je site in bij 'website' en klik op
'Zoek een post!'

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.