Twijfels, twijfels

Geplaatst op 19 maart 2018 door Leonie / 0 Comments

Het is weer even tijd voor een korte update, om mijn twijfels te delen. Want deze hoofdsite is zo goed als af: ik ben tevreden met de lay-out (meer dan tevreden zelfs) en de belangrijkste pagina's heb ik al gevuld. Eigenlijk kan ik 'm zo online zetten.

Maar: dat zou nogal onzinnig zijn. Ik heb immers de subsites nog niet online, en dat is toch wel een vereiste voor de 'leukheid' van de site, aangezien daar de inhoud op moet komen te staan. Bovendien slaat deze hoofdsite nergens op zonder de inhoudelijke subsites.

Toch zou ik deze hoofdsite ook wél online kunnen gooien, want deze is immers in beginsel om je op de hoogte te houden van wat er allemaal speelt op en rond de website, en juist voordat de volgende subsite online komt is dat handig.

Dus, twijfels. Vooralsnog besluit ik tot een compromis: ik ben momenteel bezig met een linkpagina. Wanneer die klaar is, zal deze site ook online komen. Nog even wachten dus (en: nog even tegen niemand kletsen via deze blogberichten)

Categorie: Updates Tags: , ,

Geef een reactie

 

Wil je een linkje naar een van je eigen recente blogposts bij je comment? Vul de URL van je site in bij 'website' en klik op
'Zoek een post!'

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.