Even inchecken

Geplaatst op 9 mei 2018 door Leonie / 0 Comments

“Wat is dit voor een kutblog, wanneer wordt er nou eens wat gedaan? Leef je nog wel?” Om maar met die tweede vraag te beginnen: ja, ik leef nog. En die eerste vraag: ik ben bezig. Maar waarmee eigenlijk?

De afgelopen tijd heeft het werk even stil gelegen. Ik zat niet zo top in mijn vel, onder andere door mijn zoon. Er zijn een paar dingen tegelijk aan de hand: hij is 9 maanden oud (hoera!), en dat is een moment dat veel baby’s hun slaapschema omgooien. Ook hier in huize Horstink is dat het geval. Ten tweede komen zijn tandjes door, waardoor hij sowieso al slechter slaapt. Deze twee dingen hebben tot gevolg dat mijn nachten kort gezegd ruk zijn. Is niet erg, moeten we gewoon even doorheen, maar het heeft wel tot gevolg dat ik mijn prioriteiten even ergens anders dan bij de website leg.

Toen E. begon met tijgeren een paar maanden geleden leerde hij ook in no time zichzelf op te hijsen aan, bijvoorbeeld, de rand van de salontafel. Eerst ging het wat wiebelig, maar inmiddels schuifelt hij de hele zitkamer rond met behulp van tafel, bank en (helaas) het televisiekastje. Tijgeren is ingeruild voor kruipen, dus ik ben nu min of meer gedwongen om hem constant in de gaten te houden. Daardoor ben ik constant bezig allerlei spul buiten bereik te zetten en opruimen en schoonmaken is hier (helaas, want ik heb er een bloedhekel aan) een must geworden.

De site heeft dus even de laagste prioriteit gekregen.  Ik heb een paar weken (de hele maand april tot en met vandaag, nu, dit bericht) eigenlijk helemaal niks gedaan, of zelfs maar achter de computer gezeten. Maarrrr dat ga ik nu weer oppakken, want ik heb een plek nodig om mijn gedachten kwijt te kunnen.

Ik ben nog even achter de schermen bezig, maar ik hoop snel mijn eerste subsite te kunnen lanceren. Tot dan!

Categorie: Updates Tags: , ,

Geef een reactie

 

Wil je een linkje naar een van je eigen recente blogposts bij je comment? Vul de URL van je site in bij 'website' en klik op
'Zoek een post!'

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.