Hoi, daar ben ik weer!

Geplaatst op 13 juni 2017 door Leonie / 0 Comments

Yup, Horstinkistan.com is weer online! Met grootse plannen!!! De hele oude database heb ik offline gehaald en WordPress opnieuw geïnstalleerd. Ik heb wel het een en ander in mijn hoofd, maar nu ben ik vooral bezig met het inrichten van de nieuwe site, voordat ik aan de slag ga met het typen van berichten. Plugins uitzoeken om makkelijker te werken, dat ten eerste, maar daarnaast ook het zoeken naar een leuke, passende lay-out en dergelijke. Tot het zover is houd ik hier vooral bij wat ik aan het uitproberen ben, zoals ik in 2002 bijhield wat ik allemaal veranderde aan mijn site (van weleer). Niet alles, maar toch wel de dingen die ik belangrijk vind.

De historie

Degene die hier (toevallig) terugkeert, zal zich misschien afvragen waarom ik drie jaar afwezig ben geweest. Ja, drie jaar is een lange tijd, maar in die tijd is er veel (HEEL veel) gebeurd. Er zijn een heleboel redenen waarom ik niets gepost heb, en zelfs mijn site een tijdlang achter slot en grendel heb gezet. Laten we het erop houden dat ik ook maar een mens ben, met alle zwakten en verdriet die erbij horen. Het zijn heel zware jaren geweest, waarin ik keuzes moest maken. Ik had met een masker op vrolijke blogjes kunnen schrijven, wat de kwaliteit niet ten goede zou zijn gekomen, of ik had alles kunnen vertellen wat er gaande was in mijn leven – wat onmogelijk was zonder de privacy van anderen op te geven.

Maar goed, uiteindelijk koos ik dus voor optie drie, namelijk niet bloggen. Ik heb het vreselijk gemist, maar tegelijkertijd was het de beste keuze. Zodra de storm weer wat verdween ben ik begonnen met nadenken over weer te bloggen. Ik had al lange tijd vage ideeën in mijn hoofd over wat ik graag wilde, maar nu was het tijd om dat uit te werken tot een werkelijk plan.

Nu ben ik dus bezig met dat plan actief vorm te geven, maar dit keer wil ik het goed doen. Voorheen deed ik maar wat, maar in de loop van de tijd heb ik wel het een en ander geleerd over bloggen en SEO. De content zal anders zijn dan voorheen. Minder persoonlijk – hoewel het persoonlijke bij bloggen natuurlijk altijd voorop staat, maar ik bedoel vooral: minder verslag over mijn leven en meer dingen waar een lezer ook wat aan heeft. Daarnaast dus meer verschillende onderwerpen. Hoe ik dat gaan aanpakken/invullen komt later…

Categorie: Updates Tags: , , , ,

Geef een reactie

 

Wil je een linkje naar een van je eigen recente blogposts bij je comment? Vul de URL van je site in bij 'website' en klik op
'Zoek een post!'

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.