Ik geloof dat ik ‘t wel heb

Geplaatst op 8 april 2018 door Leonie / 0 Comments

De hoofdinhoud voor de site, bedoel ik. De afgelopen tijd ben ik vrij obsessief bezig geweest met alle toffe blogs en sites uitzoeken tot ik een mooi lijstje met links had verzameld. En op alfabetische volgorde had gezet. En vervolgens nogmaals bezocht om ze juist te kunnen categoriseren. Sommigen zelfs twee of drie keer, omdat ze steeds maar onder ‘overigen’ bleven staan.

Vandaag heb ik al die lijstjes op een pagina samengebracht in vijf rijtjes van drie groepjes en een rijtje van twee groepjes. Ik had een soort startpagina in mijn hoofd, maar ssssst… stiekem vind ik deze pagina veel netter!

(Bijna) geen nieuwe toevoegingen

Uiteraard heb ik mijn best gedaan ze zo goed mogelijk te categoriseren, maar dat is lástig! Er zijn er zoveel die onder twee of zelfs meer categorieën passen! Daarom zijn er ook zoveel categorieën waar ‘lifestyle’ ook een onderdeel van is. In het kader daarvan denk ik dat er zeker wel wat bloggers zijn die vinden dat hun site niet onder de juiste categorie staat. Wel, als dat zo is mogen ze gerust contact met me opnemen. Niets staat immers vast, dat is juist het fijne van internet. Een foutje of verkeerde beoordeling is zo hersteld.

In deze lijst heb ik veel sites opgenomen die ik zelf te gek vind, maar ook sites waarvan ik denk dat ze interessant kunnen zijn voor mijn toekomstige lezers (met het oog op de onderwerpen die nog gaan komen). Ik ben niet echt van plan om hier het komende jaar veel aan te veranderen. Of eigenlijk: ik ben van plan om slechts één keer per jaar, in een rustige periode, naar te kijken of de sites nog bestaan en nog het linken waard zijn. Neemt niet weg dat ik tussendoor natuurlijk makkelijk een site ertussen kan zetten, wanneer ik er een tegenkom die ik zelf leuk of nuttig vind.

Zoals gezegd!

Maar goed, vandaag dus eindelijk het eerste gedeelte ‘af’. Dat betekent dat de maintenance plugin eraf kan! Het is kwart voor 11 zondagavond en Horstinkistan.com gaat AAN!

Categorie: Updates Tags: , , , ,

Geef een reactie

 

Wil je een linkje naar een van je eigen recente blogposts bij je comment? Vul de URL van je site in bij 'website' en klik op
'Zoek een post!'

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.